Trobada

BCN acollirà el primer fòrum europeu de la propietat industrial

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’Associació per a la Defensa de la Marca (Andema) celebrarà a Barcelona els pròxims dies 14 i 15 de desembre el primer fòrum europeu de propietat industrial que té lloc a Espanya, amb el suport de l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM). La trobada té per objectiu analitzar tots els aspectes relatius a la situació de la propietat industrial a Europa des de la perspectiva dels experts nacionals, europeus i internacionals més importants.

Notícies relacionades

Durant els dos dies que durarà l’esdeveniment, estan previstes taules rodones, ponències i debats en què es tractaran temes com la Digital Services Act, la vulgarització de la marca, les falsificacions i la pirateria en sectors clau com el món del futbol, els reptes que planteja la intel·ligència artificial, accions coordinades entre administracions públiques a escala europea i la protecció de la propietat industrial per part de les Forces de Seguretat, entre molts d’altres.

La Pedrera serà l’escenari de la cita que, en paraules del director general d’Andema, Gerard Guiu, s’ha de convertir en "un aparador de la propietat industrial cap a Europa aprofitant la presidència de la UE".