Vueling tindrà un vol directe especial per a bussejadors: Barcelona - Sharm al-Sheikh (Egipte)

Vueling tindrà un vol directe especial per a bussejadors: Barcelona - Sharm al-Sheikh (Egipte)

Zowy Voeten

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vueling ha anunciat que llançarà una connexió directa setmanal entre l’Aeroport de Barcelona-el Prat Sharm al-Sheikh (Egipte) a partir del 2 de desembre per a la temporada d’hivern, fins al 30 de març.

Segons un comunicat de l’aerolínia d’aquest divendres, serà l’única companyia que ofereixi aquesta connexió directa entre Espanya i la ciutat egípcia, i serà la tercera ruta aquest hivern entre Barcelona i Egipte junt amb els enllaços amb el Caire i Luxor.

La ruta, que partirà de la capital catalana els dissabtes, és una aposta de Vueling per l’«encant» de la natura de Sharm el-Sheikh, situada a la península del Sinaí, que manté temperatures d’entre 20 i 25ºC durant el dia, 15ºC a la nit i amb baixes probabilitats de pluja.

Lloc de busseig per excel·lència

Notícies relacionades

A més, el mar Roig que banya el litoral de Sharm el-Sheikh és un dels millors llocs de busseig del món, i cap país està més ben situat per aprofitar al màxim tot el que ofereix el mar Roig que Egipte.

Dins d’Egipte, Sharm el-Sheikh és, amb diferència, el destí de busseig més popular, ja que té els esculls Shark i Yolanda. A l’estar situada al llarg del golf de Suez i Àqaba, Sharm el-Sheikh ofereix un nivell de busseig inigualable a tot Egipte.