Foment nomena l’ex d’Unió Toni Picó com el seu enllaç amb el Congrés

Foment del Treball

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La patronal catalana Foment del Treball ha nomenat l’advocat Toni Picó com el seu nou responsable de relació amb les Corts, segons ha anunciat aquest divendres en un comunicat. L’exdiputat de l’extinta Unió Democràtica de Catalunya (UDC) rellevarà així una altra exdiputada de la formació, Montserrat Surroca, que durant els últims anys havia exercit d’enllaç de la patronal amb el Congrés i el Senat.

L’entitat presidida per Josep Sánchez Llibre, que va coincidir amb tots dos durant la seva etapa com a diputat d’Unió al Congrés, ha valorat positivament la tasca exercida per Surroca, que considera que ha exercit amb «diligència i èxit».

Notícies relacionades

Foment nomenarà en substitució de Picó, que coneix aquest rol de lobbista amb els partits polítics, ja que va exercir aquesta mateixa funció per a la gran patronal CEOE –de la qual Foment és associat– fins a l’última legislatura. Picó va perdre aquesta condició després dels comicis que van enfrontar la candidatura avalada per Sánchez Llibre i la liderada per Antonio Garamendi, guanyador i president actual.

Una vegada Foment va perdre l’enfrontament, Garamendi va decidir retirar-li a Sánchez Llibre les responsabilitats d’enllaç amb les Corts, que ha exercit fins fa poc. I a Picó també. Ara Sánchez Llibre recol·loca el seu home de confiança dins de la xarxa de Foment a la capital espanyola.