Oriol Sagrera, nou conseller delegat del Circuit de Barcelona-Catalunya

El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Oriol Sagrera, secretari general de la Conselleria d’Empresa i Treball, ha sigut nomenat conseller delegat del Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló (Vallès Oriental) durant un consell d’administració extraordinari d’aquesta infraestructura. La decisió ha comptat amb l’aval de tots els socis, tant els públics com els privats. La Generalitat és l’accionista majoritari.

Des de fa dos anys, Sagrera, persona de confiança del conseller d’Empresa, Roger Torrent, és conseller del Circuit de Barcelona-Catalunya i ha liderat la transformació de les instal·lacions en matèria de digitalització i sostenibilitat.

Notícies relacionades

Amb aquest nomenament es persegueix accelerar la transformació del circuit, seguint les bases del pla estratègic que es va presentar l’octubre passat. L’objectiu és fer la instal·lació més sostenible ambientalment i econòmicament, «amb una clara aposta per la digitalització i la diversificació de les activitats», segons fonts de l’organització. Es tracta de convertir-la en una infraestructura clau per a la indústria de l’automoció, la innovació i la captació de talent.

Oriol Sagrera i Saula (Barcelona, 1986) és jurista, ha treballat en diversos bufets d’advocats i ha fet de professor col·laborador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). En l’actualitat és secretari general del Departament d’Empresa i Treball, vicepresident segon del Consorci de la Zona Franca, vocal del consell general de Fira de Barcelona i patró de la Fundació Barcelona Capital Nàutica AC-24.