El conseller delegat de CaixaBank rep el premi ESADE

El conseller delegat de CaixaBank rep el premi ESADE
2
Es llegeix en minuts

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha rebut aquest dilluns el Premi ESADE 2023 en el marc de la celebració de la XXVII Jornada Anual ESADE Alumni, sota el títol «Leading for impact», que ha reunit uns 1.000 antics alumnes d’ESADE, al Teatre Nacional de Catalunya.

El màxim responsable executiu de l’entitat financera ha sigut reconegut pel seu lideratge responsable i per la seva aposta per avançar cap a una economia sostenible. A més, s’ha destacat el compromís ferm que Gortázar ha mostrat, al llarg de la seva trajectòria professional, a favor de la responsabilitat social, de la transparència i de la diversitat, compromisos que comparteix amb ESADE.

El directiu ha destacat que «la sostenibilitat i el propòsit social d’una empresa són elements cada vegada més decisius per atraure i retenir el talent, i no són prioritats exclusives de les noves generacions. Poder influir positivament en la societat, a més de tenir un projecte empresarial sòlid, és una demanda creixent a la qual les empreses han de donar resposta».

Durant la seva ponència, ha posat èmfasi en el fet que la visió social està incorporada en l’ADN de CaixaBank: «Ens fa ser diferents en la nostra manera de fer banca i revertir més del 30% del nostre benefici directament a la societat, gràcies a la tasca extraordinària del nostre primer accionista, la Fundació La Caixa».

Daniel Sánchez, president d’ESADE Alumni, en la seva intervenció ha reflexionat sobre la proposta de valor de l’associació d’antics alumnes d’ESADE, i ha destacat que «la comunitat té la ferma determinació de generar un impacte positiu».

Referents i exemples

Notícies relacionades

Els premis ESADE són promoguts per la comunitat d’antics alumnes d’ESADE, amb la finalitat de reconèixer i distingir persones i organitzacions que, en el desenvolupament de les seves trajectòries, activitats o serveis, han demostrat els valors que defineixen l’esperit fundacional d’ESADE i són un referent i un exemple.

Els guanyadors de les edicions anteriors han sigut Joaquín Duato, conseller delegat de Johnson & Johnson; Ana Botín, presidenta de Banco Santander; James Quincey, president i conseller delegat de The Coca-Cola Company; Enrique Lores, president d’Imaging & Printing Solutions de HP; Pablo Isla, conseller delegat d’Inditex; Mikael Ohlsson, conseller delegat d’Ikea; Carlos Slim, conseller delegat d’Inbursa; Indra K. Nooyi, presidenta i consellera delegada de PepsiCo; Paul Polman, conseller delegat d’Unilever, i Hiroshi Mikitani, fundador, president i conseller delegat de Rakuten.

Temes:

ESADE