Acord

CaixaBank aporta 35.000 milions de finançament per a les empreses de la CEOE

CaixaBank aporta 35.000 milions de finançament per a les empreses de la CEOE
2
Es llegeix en minuts

Finançament per a les empreses. El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, i el de la CEOE, Antonio Garamendi, han firmat un acord de col·laboració que permetrà posar a disposició de les empreses afiliades a la patronal i de les seves organitzacions empresarials una línia de finançament de 35.000 milions d’euros durant aquest any i el que ve.

L’objectiu de l’acord és donar suport al teixit empresarial espanyol per millorar-ne la productivitat i contribuir al desenvolupament de projectes d’innovació, impulsar la internacionalització i promoure l’emprenedoria.

Durant la firma de l’acord, Goirigolzarri ha destacat que l’objectiu de la seva entitat és «ser molt a prop de les empreses i acompanyar-les en el seu creixement i desenvolupament, finançant els seus projectes, recolzant la innovació i acompanyant-les en la transició cap a una economia més sostenible».

Garamendi, per la seva banda, ha posat en valor aquest acord per acostar el finançament a les grans empreses, a les pimes i als autònoms i impulsar el desenvolupament del teixit productiu del nostre país. «La firma d’aquest acord entre les dues entitats se celebra des de l’any 2015 i el seu èxit ens ha fet reeditar-lo una vegada més perquè veiem que és una palanca per a moltes empreses espanyoles i més en un moment econòmic d’incertesa com el que vivim en l’actualitat», ha destacat.

L’acord estableix que CaixaBank oferirà finançament en condicions adaptades a les necessitats específiques de les empreses en funció de les característiques de cada operació. La gran capil·laritat territorial de l’entitat, que compta amb la xarxa comercial més gran del sector bancari espanyol, així com el seu model d’atenció amb centres i gestors especialitzats en l’assessorament empresarial, permetrà gestionar les sol·licituds de finançament amb agilitat i donar una resposta eficaç a les necessitats de les empreses.

Notícies relacionades

L’acord també contempla que CaixaBank, a través de CaixaBank Dualiza, i la CEOE col·laborin conjuntament en l’impuls i millora de la qualitat de la FoP, estrenyent el vincle entre el teixit productiu i els centres d’FP. L’objectiu és incrementar el valor social de la formació professional com a motor de l’ocupabilitat, en especial dels joves, i la competitivitat i transformació del sistema econòmic i social.

Aquest conveni suposa la renovació d’una col·laboració entre les dues entitats que es va iniciar el 2015. Des d’aleshores, CaixaBank ha posat a disposició de les empreses afiliades a la CEOE més de 120.000 milions d’euros per promoure el creixement empresarial.

Temes:

CEOE