El conseller delegat de CaixaBank, guardonat amb el premi ESADE

El conseller delegat de CaixaBank, guardonat amb el premi ESADE
1
Es llegeix en minuts

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, rebrà el premi ESADE 2023 durant la jornada d’ESADE Alumni que se celebrarà el 19 de juny al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). El directiu, que ocupa el càrrec des del 2014, ha sigut reconegut pel seu lideratge responsable i la seva aposta per avançar cap a una economia sostenible. A més, la comissió de premis d’ESADE Alumni ha tingut en compte el compromís ferm que Gortázar ha mostrat, al llarg de la seva destacada trajectòria professional, a favor de la responsabilitat social, de la transparència i de la diversitat, segons el comunicat de l’escola de negocis.

Notícies relacionades

El guardó serà entregat durant la XXVII Jornada Anual ESADE Alumni, en la qual Gortázar compartirà la seva experiència amb els més de 1.000 antics alumnes d’ESADE que assistiran a la trobada anual, que té com a lema ‘Leading for impact’, en la qual es reflexionarà sobre els grans canvis i les transicions mundials, i com es poden abordar els desafiaments en els àmbits de la sostenibilitat i la responsabilitat social. 

Els premis ESADE són promoguts per la comunitat d’antics alumnes d’ESADE, amb la finalitat de reconèixer i distingir persones i organitzacions que, en el desenvolupament de les seves trajectòries, activitats i serveis, han demostrat els valors que defineixen l’esperit fundacional d’ESADE, i són un referent i un exemple per als altres. Els guanyadors de les edicions anteriors han sigut Joaquín Duato, conseller delegat de Johnson & Johnson; Ana Botín, presidenta del Banc Santander; James Quincey, president i conseller delegat de The Coca-Cola Company; Enrique Lores, president d’Imaging & Printing Solutions d’HP; Pablo Isla, conseller delegat d’Inditex; Mikael Ohlsson, conseller delegat d’Ikea; Carlos Slim, conseller delegat d’Inbursa; Indra K. Nooyi, presidenta i consellera delegada de PepsiCo; Paul Polman, conseller delegat d’Unilever, i Hiroshi Mikitani, fundador, president i conseller delegat de Rakuten, Inc.

Temes:

Bancs ESADE