¿Ets de CaixaBank? Correus et podrà entregar diners en efectiu a domicili

  • CaixaBank atén a 626 municipis amb oficines mòbils, un 47% més

  • CaixaBank es llança a la caça de nòmines

¿Ets de CaixaBank? Correus et podrà entregar diners en efectiu a domicili
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar; el president de Correus, Juan Manuel Serrano, i el director de Negoci de l’entitat, Jaume Masana, han formalitzat un acord per facilitar l’entrega d’efectiu a domicili, ha explicat l’entitat en un comunicat aquest dijous.

Aquest acord bilateral s’emmarca en el conveni de col·laboració que va subscriure Correus amb la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi (CECA) i altres associacions professionals del sector financer (AEB i Unacc).

L’objectiu de l’acord és que els ciutadans tinguin accés als diners en efectiu «amb el menor desplaçament possible», i el pacte contempla que els clients de CaixaBank puguin sol·licitar l’enviament a domicili d’efectiu d’un màxim de 500 euros, que els entregaran els carters rurals.

Així mateix, l’acord inclou la possibilitat que els clients de CaixaBank puguin ingressar i retirar efectiu en tots els punts d’atenció a la ciutadania de Correus.

Notícies relacionades

Serrano ha destacat la «capil·laritat i total cobertura territorial» de la xarxa d’oficines i serveis de Correus.

Gortázar ha assenyalat que l’acord ajuda a «reforçar el model de servei les persones en tots els àmbits geogràfics» de l’entitat.