FCC va elevar els ingressos més del 21% en el primer trimestre
1
Es llegeix en minuts

El grup grup FCC ha anunciat aquest dilluns que va elevar el 21,1% els seus ingressos en el primer trimestre d’aquest any fins a 2.026,7 milions d’euros. La firma ha destacat que bona part del creixement es va centrar en la divisió constructora, que va obtenir un creixement del 55,7%. 

El resultat brut d’explotació (ebitda) va ser de 332,1 milions d’euros, xifra que representa un augment del 19,3% respecte al primer trimestre de l’any anterior.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el resultat net atribuïble ha obtingut un creixement del 13,9% fins a situar-se en 96,9 milions d’euros. Al tancament del trimestre, el patrimoni net va arribar als 5.066,2 milions d’euros, un 2,6% superior al registrat en el mateix període del 2022, gràcies a l’augment aconseguit pel resultat consolidat del grup.

Quant a la cartera d’ingressos del grup FCC, la xifra va arribar al tancament del trimestre als 42.073,8 milions d’euros, xifra que representa un augment del 4,5% en relació amb la mateixa data de l’any anterior, explicat per la contribució de l’àrea d’Aigua, seguida de la de l’àrea de Medi Ambient.