Pla Moves III

Catalunya rebrà 65 milions addicionals per repartir en ajudes al cotxe elèctric

Aragonès anuncia una nova injecció des del Ministeri d’Indústria i acompanya el sector en un acte amb 200 empreses

Catalunya rebrà 65 milions addicionals per repartir en ajudes al cotxe elèctric

ALBERTO PAREDES / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Catalunya rebrà una nova remesa de fons europeus per valor de 65 milions d’euros, destinats a repartir ajudes per a la compra de vehicles elèctrics o la instal·lació de recàrrega. Aquesta nova injecció des del Ministeri d’Industrial del Pla Moves III l’ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un acte celebrat aquest dijous al MNAC.

Notícies relacionades

El Govern s’ha envoltat de representants de 200 empreses del sector de l’automòbil per escenificar el seu compromís amb la transformació del sector cap als models elèctrics. Les grans corporacions estan preocupades sobre el ritme lent d’inversions públiques per generar l’ecosistema necessari per impulsar la compra de nous vehicles elèctrics per part de privats.

I és que si no hi ha punts de recàrrega, els consumidors tenen menys incentius per comprar un elèctric i les grans marques que estan apostant per aquests nous models rendibilitzen menys la seva inversió. «Fins i tot Grècia creix a més ritme de venda de cotxes elèctrics que Espanya», ha lamentat el president de Seat, Wayne Griffiths, si bé ha valorat el «recolzament constant a la indústria de l’automoció» per part de la Generalitat.

Temes:

Govern Seat