Estats Units

Nou pagament en qüestió d’hores: l’Assegurança Social l’enviarà a milions de persones

  • Nova ajuda de 200 euros per a joves a Catalunya: com sol·licitar-la i requisits

  • ¿Quan es cobra la pensió el març del 2023? Aquestes són les dates de cada banc

  • Si ets jubilat, podràs cobrar aquest extra a la teva pensió si et trobes en aquesta situació específica

Nou pagament en qüestió d’hores: l’Assegurança Social l’enviarà a milions de persones
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Administració de l’Assegurança Social dels Estats Units enviarà aquest dimecres 15 de març el xec per jubilació, invalidesa o viudetat (SSDI). Així doncs, des d’aquest mateix dia, totes aquelles persones beneficiades per aquesta ajuda rebran la quantia que els correspon en qüestió d’unes hores.

El cobrament del xec corresponent a aquesta data estarà disponible per a tots aquells jubilats que hagin nascut entre el dia 11 i el 20 de qualsevol mes de l’any, i que a més tinguin el Dipòsit Directe activat.

Cronograma de pagaments

La distribució d’aquestes ajudes s’organitza atenent les dates de naixement de cada persona, tal com recull el portal especialitzat Tododisca. Així doncs, depenent de la franja a què es correspongui, el xec es rebrà aquest dimecres o un altre. Més enllà d’aquelles persones nascudes entre els dies 11 i 20, els altres tenen assignats dues dates més per tenir la bonificació de l’Assegurança Social:

  • 8 de març: jubilats nascuts entre els dies 1 i 10 de qualsevol mes de l’any.

  • 15 de març: jubilats nascuts entre els dies 11 i 20 de qualsevol mes de l’any.

  • 22 de març: jubilats nascuts entre els dies 21 i 31 de qualsevol mes de l’any.

Fonts d’ingressos

Notícies relacionades

L’Assegurança Social podrà arribar a un màxim de 4.558 euros el 2023. Per aconseguir-ho, és necessari maximitzar l’edat de jubilació, així com els anys treballats i el salari com a treballador. D’aquesta manera, la contribució serà més gran, i en conseqüència, la retribució durant la jubilació també.

No obstant, es pot destacar que, tal com aconsellen diverses plataformes, concentrar tots els ingressos en una única font no és el més recomanable.