Contra la inflació

‘El cistell que enamora’ d’Eroski: tots els productes que estaran rebaixats

  • El preu dels aliments va repuntar al febrer fins al rècord del 16,6% malgrat la rebaixa de l’IVA

  • La venda d’alimentació cau per cinquè mes consecutiu

  • El Govern espanyol proposa allargar un any el límit al lloguer i apujar-lo al 3%

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dilluns vinent 20 de març, elsupermercat Eroskioferirà un nou cistell ‘antiinflació’ per limitar el preu de diversos productes bàsics i de gran consumició. Altres distribuïdores d’aliments com Carrefour també van llançar un cistell de consumde 30 productes a un preu molt rebaixat, la qual buscava ajudar les famílies a combatre la notable pujada de preus.

Aquesta nova iniciativa es va fer vigent en diferents supermercats després del pacte arribat entre elGobvern francès i els supermercats per reduir el cost de nombrosos productes bàsics, que tindran «el preu més baix possible».

Més de 800 productes

Notícies relacionades

El cistell d’Eroski estarà compost per més de 800 productes de primera necessitat a baix cost. Els consumidors hi trobaran oli, conserves, arròs, cereals, llet i verdures. La cadena de distribució basca vendrà aquest cistell a totes les seves botigues d’Espanya durant tot el 2023, i serà batejada com ‘El cistell que enamora’.

Tot i que de moment es desconeix la llista exacta de tots els productes del cistell, l’empresa Eroski ha assegurat que tots els aliments i productes que entrin dins de la promoció estaran marcats amb un cor perquè siguin fàcils d’identificar a simple vista.