No es necessita saber alemany

Avís del SEPE per als que volen treballar a Alemanya

Amb sous de fins a 2.800 euros, es busquen diferents perfils com infermers, electricistes, ajudants de cuina, conductors d’autobús...

zentauroepp53506075 un home mirant la p gina web del servei estatal p blic d ocu200527164121

zentauroepp53506075 un home mirant la p gina web del servei estatal p blic d ocu200527164121 / Aina Marti

1
Es llegeix en minuts

El Servei d’Ocupació Pública i la xarxa EURES han llançat una sèrie d’ofertes d’ocupació a Alemanya en què es busquen infermers, electricistes, conductors d’autobús, frigoristas, lampistes, personal de construcció i caps d’obra, ajudants de cuina i electricistes, entre d’altres, amb sous que van entre els els 2.300 i els 2.800 euros bruts al mes.

Als candidats a cobrir aquestes places se’ls demana, almenys, un any d’experiència en llocs similars i tenir com a mínim Formació Professional Grau Mitjà o superior . En canvi, no és necessari saber alemany, ja que seran els mateixos ocupadors els que proporcionaran cursos gratuïts d’idioma per adquirir coneixements bàsics d’aquesta llengua.

La selecció de personal va a càrrec de les mateixes empreses alemanyes que busquen treballadors, a qui ofereixen contractes indefinits i assegurança mèdica, entre altres beneficis.

Notícies relacionades

Les jornades laborals comprenen entre 38,5 hores i 40 hores setmanals.

Per veure la totalitat de les ofertes de treball, condicions que presenten, així com postular-se als llocs disponibles es pot consultar el portal EURES Espanya.