A l’estiu

Ikea obrirà dues noves botigues a Barcelona

L’empresa ha invertit 10 milions d’euros en els establiments, que estaran a Diagonal 532 i al centre comercial Glòries

Ikea obrirà dues noves botigues a Barcelona

ANIOL RESCLOSA

1
Es llegeix en minuts
EFE

Ikea ha invertit prop de 10 milions d’euros en l’obertura de dues botigues urbanes a Barcelona l'estiu vinent, fet que suposarà la creació de més de 100 llocs de treball directes.

Segons ha informat la companyia, les noves botigues, que seran els primers establiments d’aquest format a la ciutat, s’ubicaran a Diagonal 532 i al centre comercial Glòries.

La botiga de Diagonal tindrà 1.525 metres quadrats d’activitat comercial dividits en dues plantes i oferirà una exposició de 2.500 productes, dels quals 1.000 articles seran de venda directa.

A més, els clients podran accedir a tots els productes de la marca, mitjançant la compra ‘online’ assistida.

Ikea Glòries tindrà 1.622 metres quadrats comercials en una única planta.

Als dos establiments hi haurà servei ‘click & collect’, el client podrà comprar per internet i recollir els productes a la botiga, i ‘order & collect’, amb el qual es podrà encarregar la comanda a la botiga i recollir-la en 24 hores.

La ciutat, «camp de proves»

D’altra banda, Ikea ha anunciat que Barcelona servirà també com a camp de proves en la innovació de formats, ja que transformarà l’espai de planificació que tenia des del 2021 a Diagonal 445 en un nou format temporal dirigit a assistir les empreses.

Aquí, les companyies podran dissenyar projectes d’interiorisme per als seus negocis de mà de professionals de l’àrea Ikea Business.

Les noves obertures s’emmarquen en l’estratègia d’expansió d’IKEA, en la qual el mercat català, junt amb el de Madrid i Andalusia, és un dels principals focus de creixement.

Notícies relacionades

Ikea preveu augmentar més d’un 18% la seva plantilla a Catalunya en els dos pròxims anys, gràcies a l’obertura de fins a 12 nous punts de contacte amb el client.

Amb les dues noves obertures a Barcelona, Ikea compta a Catalunya amb les seves tres grans botigues tradicionals, a Badalona, l’Hospitalet i Sabadell, cinc espais de planificació, vuit punts d’entrega de mercaderia i el centre de distribució de Valls (Tarragona).