Ocupació

Aquests supermercats estan contractant majors de 45 anys sense experiència prèvia

Aquests supermercats estan contractant majors de 45 anys sense experiència prèvia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les persones veteranes que busquen un lloc de treball saben de primera mà que és molt difícil aconseguir feina a mesura que es van complint anys. Un exemple són les prop de 1.610.000 persones majors de 45 anys que estan a l’atur dels prop de 3 milions totals, més de la meitat. Un hàndicap al qual en força ocasions se suma la falta d’experiència en determinat sectors, un requisit que agreuja la situació. 

Però sempre hi ha alternatives i motius d’esperança, encara que l’escenari no sigui el millor. Un bon exemple el trobem en cinc supermercats que operen a Espanya i que ofereixen contractes de mitja jornada o jornada completa per a majors de 45 anys i sense experiència imprescindible en el sector. Es tracta de Mercadona, Aldi, Lidl, Supercor i Dia.

  • Mercadona. La firma d’origen valencià està oferint prop de290 llocs de treball per tot el territori que van des de personal de supermercat fins a mosso de magatzem i repartidor, a més d’altres tasques en oficines. Els requisits que han de complir els candidats és la majoria d’edat, tenir el títol d’ESO i disponibilitat horària.

  • Aldi. Aquesta cadena multinacional de distribució ofereix actualment 39 llocs de treball, entre personal a botiga, mànager i tècnics. Cal tenir l’ESO, disponibilitat horària i ser responsable. 

  • Lidl. La firma alemanya té unes60 ofertes de treball, incloent-hi caixer, reposador i mosso de magatzem, a més d’altres llocs laborals de perfil més tècnic. És necessari tenir l’ESO i es valora tenir una mica d’experiència de cara al públic i saber integrar-se bé en el treball en equip. 

  • Supercor. La cadena de supermercats d’El Corte Inglés ofereix més de 180 llocs en l’actualitat. Hi ha vacants de caixer, en les seccions de peixateria, fruiteria, xarcuteria i tècnic en diferents departaments. Es precisa el títol d’ESO. 

  • Dia. Més de 70 llocs vacants apareixen a la web de Supermercats Dia en els quals s’inclouen caixers i reposadors, carnissers i peixaters. Es requereix el títol d’ESO i bona disponibilitat horària, així com bona actitud per treballar en equip i de cara al públic.