Laboral

Llocs de treball a Àustria amb sous mínims de 2.000 euros

Es busquen cambrers, cuiners, recepcionistes i cambrers de pis

Llocs de treball a Àustria amb sous mínims de 2.000 euros
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eures Espanya i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) ofereixen feines al sector hoteler a Àustria remunerades amb sous a partir de 2.000 euros al mes i en què tant l’allotjament com la manutenció estan inclosos, per la qual cosa els treballadors podrien estalviar el salari íntegre.

La incorporació seria gairebé immediata, ja que les vacants les genera la temporada d’hivern, entre el desembre del 2022 i l’abril del 2023. Així, es busquen cambrers, cuiners, recepcionistes i cambrers de pis per a uns llocs de treball.

Per poder aspirar aquests llocs els requisits que s’exigeixen són: experiència en la feina desitjada i coneixements d’idiomes anglès o alemany. Així els cambrers necessiten un A2 en alemany i un B1 d’anglès; els cuiners un B1 d’anglès i es valora positivament l’alemany; els cambrers de pisos un A2 d’alemany o anglès i els recepcionistes un B2 d’alemany i un B1 d’anglès.

Notícies relacionades

Els qui estiguin interessats en aquestes ofertes d’ocupació hauran d’enviar el seu curriculum abans del 27 d’octubre a eures.seleccio.soc@gencat.cat. A la web del SEPE es pot accedir a un exemple de carta de presentació i de curriculum, així com recomanacions laborals. Les entrevistes es realitzaran per videoconferència el 2 i 3 de novembre.

Els llocs de treball es focalitzen en la regió austríaca de Vorarlberg.