Madrid presenta una eina virtual per facilitar la recerca de feina

Madrid presenta una eina virtual per facilitar la recerca de feina
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Madrid ha presentat aquest dijous la plataforma virtual d’ocupació SALTA, que ofereix una atenció permanent als usuaris les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any, perquè els usuaris i les empreses es puguin inscriure en els serveis de l’Agència per a l’Ocupació de Madrid o consultin la informació disponible.

En una nota, el consistori madrileny detalla que els inscrits obtindran comunicacions individualitzades enviades pel personal de l’agència i, a més, tindran la possibilitat de concertar una cita virtual amb tècnics d’ocupació, mentre que les empreses podran penjar ofertes de feina.

El projecte permetrà unificar la interfície de l’Agència per a l’Ocupació i farà un pas endavant en la digitalització del contingut, especialment d’informació per a programes de treball, seminaris, fires, esdeveniments o estudis.

Notícies relacionades

El servei pretén que els usuaris desenvolupin un comportament actiu en la recerca de feina, i per això es fomentarà que, de forma immediata i automàtica, puguin consultar-se les informacions dels perfils i actualitzar-les en cas que fos necessari, així com corregir o determinar els objectius professionals de forma més específica.

La vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, ha acudit a la presentació de l’eina, celebrada al districte d’Usera, i ha remarcat que SALTA «permetrà que els usuaris i les empreses estiguin interconnectats» en un model de recerca d’ocupació «àgil i ràpid».