Convocatòria

Jaume Guardiola, protagonista aquest dimecres de l’‘Afterwork’ d’EL PERIÓDICO

El nou president del Cercle d’Economia celebrarà el seu primer acte públic després de guanyar les eleccions el 12 de juliol

Jaume Guardiola, protagonista aquest dimecres de l’‘Afterwork’ d’EL PERIÓDICO

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts

El nou president del Cercle d’Economia, Jaume Guardiola, protagonitzarà aquest dimecres la sessió del cicle ‘Afterwork’ organitzat per EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. L’antic conseller delegat del Banc Sabadell va ser elegit el 12 de juliol en els primers comicis de l’entitat amb més d’un candidat en el seu més de mig segle d’història.

Guardiola, que es va imposar a l’altra candidatura, encapçalada per l’empresària Rosa Cañadas; serà presentat pel director d’EL PERIÓDICO, Albert Sáez.

Notícies relacionades

En el que serà la primera trobada pública del president del Cercle des que va guanyar les eleccions, Guardiola parlarà del futur de l’organització, de les previsions econòmiques i la inquietud que produeix l’escalada de la inflació i les conseqüències de la guerra a Ucraïna, entre altres qüestions.

L’acte tindrà lloc a les 19 hores d’aquest dimecres dia 14 de setembre a l’Hotel El Palace, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 668, a Barcelona. Per poder participar-hi cal inscriure-s’hi a través del següent enllaç.