L’OCU alerta sobre l’escassetat de cotxes de lloguer per a l’estiu

L’organització recomana reservar «al més aviat possible»

L’OCU alerta sobre l’escassetat de cotxes de lloguer per a l’estiu
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha recomanat anticipar-se a la reserva del lloguer d’un vehicle de cara a l’estiu a causa que la reducció de l’oferta de cotxes de lloguer de l’any passat podria tornar a repetir-se les pròximes vacances donada l’escassetat de subministrament de microxips.

En un comunicat, l’organització ha recordat igualment que, a l’hora de triar una pòlissa, no es pot obligar a ampliar la cobertura bàsica de l’assegurança obligatòria, tot i que pot ser recomanable, ja que un 7% dels usuaris adverteix d’accidents o incidències durant l’ús del cotxe.

Notícies relacionades

No obstant, l’OCU ha alertat que al contractar convé comprovar que la franquícia «no és excessiva», ja que no són rares les assegurances a tot risc amb franquícies superiors als 1.000 euros.

Així mateix, ha demanat comparar preus entre diferents companyies abans de contractar res i sol·licitar precontracte bàsic de lloguer, amb les seves clàusules i excepcions. Per a la recerca d’un vehicle, l’organització ha recordat que hi ha compradors ‘online’ que faciliten la tasca.

Temes:

Cotxes