Fortunes

La fortuna d’Elon Musk cau per sota dels 200.000 milions de dòlars

Les recents caigudes a borsa de Tesla i Twitter han fet que el seu patrimoni decaigui quan el novembre passat se situava en 340.000 milions de dòlars

La fortuna d’Elon Musk cau per sota dels 200.000 milions de dòlars
1
Es llegeix en minuts

Les recents caigudes en borsa de Tesla i Twitter han fet que la fortuna d’ Elon Musk, la persona més rica del món, baixi de la barrera dels 200.000 milions de dòlars, segons les últimes estimacions de la llista de multimilionaris de Forbes.

El patrimoni de Musk, concentrat en bona mesura en accions de les dues companyies, se situava aquest dimecres en poc més de 197.000 milions de dòlars en aquesta llista, que s’actualitza en temps real en funció dels moviments a Wall Street.

Es tracta de la primera vegada en diversos mesos que la fortuna de l’empresari cau per sota dels 200.000 milions de dòlars, un exclusiu club del qual només ell i el fundador d’Amazon, Jeff Bezos, han format part i que ara mateix s’ha quedat sense membres.

La fortuna de Musk va tocar sostre el novembre passat en uns 340.000 milions de dòlars gràcies a un rècord en el preu de les accions de Tesla, que després van baixar amb força, en part arran de la decisió del seu màxim executiu de desfer-se d’una important participació en l’empresa.

Notícies relacionades

Els descensos recents a Wall Street, sobretot en l’àmbit tecnològic, han afectat no només el patrimoni de Musk, sinó el d’alguns dels homes més rics del món com Bezos, Bill Gates o Mark Zuckerberg.

Ara mateix, Musk segueix al capdamunt de la llista de Forbes, seguit pel màxim executiu del conglomerat de luxe LVMH, Bernard Arnault, Bezos, Gates i l’inversor Warren Buffett.

Temes:

Elon Musk Forbes