Esdeveniment de referència

Barcelona ‘encaixa’ el futur sostenible

Entre el 24 i el 27 de maig se celebrarà al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona Hispack 2022, la fira més important del ‘packaging’

Aquest any, a més, comptarà amb participants tan rellevants del sector com és el cas de Smurfit Kappa Canovelles

Barcelona ‘encaixa’ el futur sostenible

Cedida / Smurfit Kappa

3
Es llegeix en minuts

Milers d’empreses manufactureres es donaran cita entre el 24 i el 27 de maig al recinte Gran Via de la Fira de Barcelona, on se celebrarà Hispack, la fira més important de l’envàs i embalatge d’Espanya.

En aquest esdeveniment, de gran rellevància per al sector, es podran trobar els embalatges més innovadors del mercat, una solució cada vegada més necessària perquè les empreses puguin protegir els seus productes i optimitzar les cadenes de subministrament, a més de reduir els seus costos i ser cada vegada més competitives.

Un element que, a priori, és tan senzill com una capsa, requereix molta ciència i innovació per convertir-se en un bé essencial que optimitzi el funcionament de qualsevol negoci.

Per això parlem amb una de les empreses líders en embalatge que serà a la fira, Smurfit Kappa Canovelles, que des de fa dècades treballa amb companyies multinacionals i el nostre teixit industrial en solucions de ‘packaging’ de cartró ondulat, les més adequades per millorar les seves credencials de sostenibilitat i per aportar veritable valor als seus negocis.

Aportar valor real al negoci 

Aportar valor real al negociAmb milers de clients en empreses del sector industrial –alimentació, begudes, càrnia, neteja de llar, etc.–  està especialitzada en el disseny i fabricació pròpia de caixes estàndard, caixes d’enganxament multipunt, caixes automuntables, caixes per a ‘eCommerce’, safates i ‘wraparounds’, cadascuna d’elles adaptada a cada necessitat, ús i cadena de subministrament dels seus clients.

Per fer-ho, fa servir a les seves instal·lacions de Canovelles maquinària moderna que, junt amb l’‘expertise’ i compromís del seu equip local, i el coneixement que li dona el fet de poder accedir a les eines i dades que el grup posa a la seva disposició –grup format per més de 350 plantes d’embalatge arreu del món– li permet oferir caixes que realment aporten valor real al negoci d’empreses de la nostra comunitat.

Les últimes novetats en ‘packaging’

Les últimes novetats en ‘packaging’A Hispack, el visitant podrà, a més, veure i conèixer de primera mà les diferències que la impressió digital aplicada a l’embalatge atorga a les marques i productes que la fan servir. I que aporta beneficis com el de destacar sobre la competència en el lineal, el det de poder realitzar tirades curtes d’embalatges per a promocions o llançaments de producte específicspersonalitzar els dissenys amb dada única variable com, per exemple, un codi de barres per animar el consumidor de la marca a seguir-lo a les xarxes socials o adaptar un element específic del disseny gràfic segons l’estacionalitat, el color, el gust... (per exemple, una mateixa caixa on només canviï el color de l’ampolla en funció de si és vi negre, rosat o blanc, cosa que permet la seva fàcil identificació en el punt de venda). 

Visitants professionals i el públic general que s’acosti a la fira disfrutaran també de les últimes innovacions en ‘packaging’ per a ‘eCommerce’, completament optimitzades per a la cadena de subministrament dels seus clients, amb dispositius i tancaments de seguretat i inviolabilitat, dissenys impactants i que ofereixen als consumidors una experiència ‘unboxing’ inigualable.

Juntament amb les innovacions de la planta catalana, el grup líder d’embalatges Smurfit Kappa exhibirà altres solucions de ‘packaging’ sostenible com impactants i funcionals expositors, ‘Counters Displays’, els seus nous Technipaper®, els papers tècnics utilitzats en la fabricació d’embalatges de cartró d’alt rendiment per aportar-los propietats especials com a antigreix, termosegellant, barrera d’aigua o antilliscant.

L’equip d’innovació i sostenibilitat de Smurfit Kappa serà present per atendre totes les sol·licituds referents a la fabricació i disseny d’aquestes caixes que, per la seva pròpia naturalesa, són renovables, reciclables i 100% biodegradables després del seu últim ús.

Si ets aquest maig a Barcelona és indispensable una visita a la fira Hispack.

Smurfit kappa Canovelles és al Pavelló 2 – estand C185.