Salut

El grup català d’implants Avinent inverteix 10 milions en un nou ‘hub’ d’innovació i producció

L’espai, de 8.000 metres quadrats i situat a Santpedor (Barcelona), consolida l’objectiu de l’empresa de facturar 50 milions el 2025

El grup català d’implants Avinent inverteix 10 milions en un nou ‘hub’ d’innovació i producció

Avinent

1
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

La tecnològica mèdica Avinent creix. O, almenys, es prepara per fer-ho. Aquest grup amb seu a Santpedor (Barcelona), que es dedica a l’univers de la implantologia, les pròtesis i la medicina craniomaxil·lofacial, ha inaugurat aquest dimecres el seu nou centre d’innovació i producció, un espai de 8.000 metres quadrats en què ha invertit 10 milions d’euros.

D’acord amb un comunicat de la mateixa empresa, aquesta ampliació de capacitat té per objectiu assegurar que la companyia és capaç d’afrontar l’augment d’activitat que preveu, així com d’arribar a la seva meta de facturar 50 milions d’euros de cara al 2025. Això implicaria elevar progressivament més d’un 40% el volum de negoci de l’any passat, que va ser de 35 milions d’euros. Aleshores, l’empresa estima també que haurà incrementat la seva plantilla de les 300 persones actuals, a les 350.

«Comencem una nova etapa que ha de permetre a la corporació anar més lluny i assolir nous reptes futurs de creixement i expansió», ha assegurat en la inauguració de l’espai el director general de la firma, Albert Giralt. Aquest directiu ha afegit, a més, que amb aquesta operació fan «la declaració més clara de compromís amb el territori, amb les persones i amb el creixement futur».

Ha assistit també a l’acte el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ha correspost a les paraules de Giralt parlant d’Avinent com un exemple clar de quin ha de ser el futur industrial de Catalunya: «Digital i verd», ha sintetitzat.

Tradició i innovació

Notícies relacionades

El projecte d’aquest grup, ha afegit el president, «barreja tradició industrial amb una aposta clara per la innovació, que es demostra en les noves unitats de negoci que la corporació ha anat creant, a més del procés d’internacionalització», ha afegit Aragonès.

En aquest nou ‘hub’, annex a les instal·lacions on ja operava la companyia, Avinent ha instal·lat impressores 3D i altres màquines industrials de l’estil, deixant així mateix espai per a nous laboratoris. Independentment d’aquest nou espai, el grup treballa amb cinc línies de producció i compta amb una cartera d’entorn de 8.000 empreses clientes.

Temes:

Empreses