Turisme

Edreams Odigeo assegura que el turisme internacional segueix fort malgrat la guerra d’Ucraïna

La multinacional ha completat la retirada d’activitat de Rússia després de l’inici del conflicte

Edreams Odigeo assegura que el turisme internacional segueix fort malgrat la guerra d’Ucraïna

Alejandro García

1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

Edreams Odigeo, la companyia més gran de viatges ‘online’ d’Europa, ha informat aquest dilluns que ha completat l’assistència turística als viatgers a Rússia i Bielorússia després de la retirada d’activitat assumida el 28 de febrer. La firma assegura que malgrat l’impacte de la guerra a Ucraïna «la companyia continua experimentant una forta activitat, amb tendències similars a les descrites en la presentació de resultats financers del tercer trimestre». Segons Edreams desenvolupava un negoci molt minoritari a Rússia, que representava amb prou feines el 0,03% de les seves reserves mundials i el 0,3% en el cas d’Europa de l’Est en el seu conjunt. Segons les dades de la companyia, al febrer va tancar amb un volum de reserves un 31% per sobre dels nivells anteriors a la covid. En el cas de març, fins al dia 10, les reserves es van situar un 39% per sobre dels nivells prepandèmia i «es van assolir en 10 dies de facturació més de 461.000 reserves, el que suposa una mitjana diària un 8% superior a la d’octubre de 2021, quan es va registrar el mes amb més reserves en la història de la companyia».

Notícies relacionades

Dana Dunne, conseller delegat d’Edreams, opina que, «com a companyia que ajuda les persones a descobrir el món i a ampliar els seus horitzons a través dels viatges, creiem fermament en l’immens potencial que té viatjar com a eina per unir la diversitat de persones, cultures i valors del món. L’entesa mútua, el respecte i la connexió humana són alguns dels pilars fonamentals dels viatges i continuarem defensant-los juntament amb tots els nostres valors».

Edreams Odigeo és una de les companyies de viatges ‘online’ més grans del món i una de les empreses més grans de comerç electrònic d’Europa. A través de les seves quatre marques d’agències de viatges ‘online’ –eDreams, GO Voyages, Opodo, Travellink– i el motor de metacerca Liligo, atén més de 17 milions de clients cada any a 45 països. Cotitzada en la borsa de valors espanyola, Edreams treballa amb més de 660 aerolínies. La companyia ofereix ofertes en vols regulars, aerolínies de baix cost, hotels, creuers, lloguer de cotxes, paquets dinàmics, paquets vacacionals i assegurances de viatge.