Empreses

L’agència d’Iniesta entra en el sector del videojoc i la música, i passa a dir-se NSN

Amb aquest moviment, la firma aspira a duplicar la seva facturació fins a arribar als 20 milions d’euros

2
Es llegeix en minuts
Paula Clemente
Paula Clemente

Periodista

Especialista en Consum, start-ups, sector emprenedor

ver +

L’agència que representa Andrés Iniesta i molts altres futbolistes s’obre mercat a través del videojoc, el món de l’esport electrònic, la música i la producció de contingut audiovisual. La firma, que va començar com una agència de representació i intermediació en el món del futbol, ha comunicat aquest dimarts que diversifica la seva oferta «per donar resposta a les necessitats i oportunitats de negoci al món de l’entreteniment» i que l’evidenciarà amb un canvi de nom: la fins ara Sports&Life es converteix en Never Say Never (NSN). Amb aquest moviment, la marca aspira a duplicar la seva facturació fins a superar els 20 milions d’euros.

D’acord amb un comunicat, per aconseguir-ho l’agència ha augmentat la seva plantilla fins als 70 empleats, que estan repartits entre les seves oficines de Barcelona i Madrid, de Kobe (al Japó), Ciutat de Mèxic, Seül (Corea del Sud) i Tel Aviv (Israel). En aquest sentit, part del pla estratègic per a aquest any és obrir encara més oficines a l’Orient Mitjà i reforçar el seu paper a l’Amèrica del Nord.

Segons el conseller delegat de l’empresa, Carlos Rodés, el canvi de nom i la diversificació de serveis respon a la voluntat de «descobrir i crear noves oportunitats per potenciar les marques i el talent en l’àmbit de l’entreteniment i dels seus diferents canals, i generar més quota de mercat».

Concerts i eSports

Notícies relacionades

La nova NSN ja ha avançat algun dels projectes en què s’embarquen aquestes noves àrees de negoci. El primer i més important és l’organització anual d’un concert relacionat amb La Liga que se celebrarà al final del campionat en estadis de futbol de primera divisió. Aquest any, per exemple, es farà l’11 de juny a l’estadi del RCD Espanyol i comptarà amb Rauw Aleandro, María Becerra i Steve Aoki com a caps de cartell. A l’àrea de l’esport electrònic (els eSports), l’agència ja porta els comptes precisament de l’Espanyol i de la Reial Societat.

A més, la nova orientació de l’empresa no altera de cap manera els projectes d’inversió i capital risc que la firma té en marxa. Sports&Life (ara Never Say Never) és un dels inversors de l’hamburgueseria Vici, de l’agència de viatges de luxe Sports & Travel o de la creadora de ‘leads’ comercials Leader B2B, entre d’altres. De fet, per a aquest any l’empresa preveu segellar tres noves operacions d’inversió en nous territoris, avança el comunicat.

Temes:

Empreses