Document intern

Google acomiadarà els empleats que no es vacunin

L’empresa insta la seva plantilla a acreditar que s’han immunitzat de la covid

1
Es llegeix en minuts
Reuters

Google ha comunicat als seus empleats que perdran la paga i eventualment seran acomiadats si no segueixen les normes sobre vacunació de la covid, segons ha informat la cadena CNBC, citant documents interns.

En un document emès per la direcció de Google, es va instar els empleats a declarar abans del 3 de desembre si s’havien vacunat i aportar la documentació que així ho acrediti. També exigeix provar les circumstàncies de salut o religioses que facin impossible immunitzar-se.

Google va assegurar que, passada aquesta data, contactaria amb els treballadors que no s’haguessin vacunat, amb els qui no haguessin aportat l’acreditació necessària i amb aquells als quals no se’ls haguessin aprovat les exempcions per vacunar-se, d’acord amb la informació de la CNBC.

Límit, 18 de gener

Notícies relacionades

Els empleats que no s’hagin posat al dia abans del 18 de gener seran suspesos de sou per un mes o acomiadats per un període d’almenys sis mesos. Alguns podran ser acomiadats definitivament.

Google s’ha negat a contestar la informació de CNBC, tot i que va reiterar el seu compromís amb la vacunació de la plantilla.