Exigeixen un pla alternatiu

Els treballadors de Nissan a Barcelona aturaran avui la producció durant una hora

Els treballadors de Nissan a Barcelona aturaran avui la producció durant una hora

ACN / AINA MARTÍ

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Els treballadors de Nissan portaran a terme un aturada de producció de 8.00 a 9.00 hores aquest dimarts per reunir-se en assemblea i exigir la «concreció definitiva» del pla alternatiu per a la reunió de la taula de reindustrialització prevista per divendres. Així ho van acordar després de la reunió extraordinària de la taula per la renúncia definitiva de la companyia xinesa Great Wall Motors (GWM) per reindustrialitzar les plantes de Barcelona.

En la reunió s’ha parlat de la carta de resposta de la companyia xinesa i els arguments que ha esgrimit per renunciar al projecte.

Notícies relacionades

L’assemblea es farà a les portes dels locals del comitè d’empresa per «ampliar la informació». Els treballadors ja van portar a terme una aturada de producció l’1 de desembre d’11.30 a 14.00 hores, que van aprofitar per concentrar-se davant el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), amb la participació d’un miler d’empleats.

Llavors exigien a les administracions més implicació per poder avançar amb el projecte de reindustrialització amb GWM i activar amb urgència les diferents alternatives.

Temes:

Nissan