Empreses

Naturgy, millor energètica de l’any en els premis globals Platts

Francisco Reynés també és guardonat com a millor conseller delegat

Naturgy, millor energètica de l’any en els premis globals Platts

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Els prestigiosos premis Platts Global Energy Awards han assenyalat Naturgy i el seu president executiu, Francisco Reynés, com a millor empresa energètica i millor conseller delegat de l’any. Aquest guardó, un dels més importants a escala internacional per al sector, reconeix així la trajectòria de la companyia i del directiu, i en especial –explica la mateixa empresa en un comunicat– els assoliments de l’últim exercici.

En concret, els criteris que més s’han valorat a l’hora d’elegir-la com a millor companyia són la transformació cultural i de negoci impulsada per l’energètica l’últim any. Quant a Reynés, president executiu de l’empresa des del 2018, es destaca d’ell la visió estratègica, el lideratge, la integritat i la capacitat de millora contínua. Aquest mateix comunicat també afegeix a la llista la seva demostració de claredat de visió, judici i motivació per transformar organitzacions.

Notícies relacionades

«Espanya és un país innovador i de talent, on el sector empresarial està compromès amb el benestar social i econòmic dels seus ciutadans», afirma Reynés. «El sector energètic és punta de llança de la transició en marxa, per això els dos premis no són reconeixements individuals o col·lectius, sinó que són per a tots els que treballem per transformar junts el nostre país», afegeix.

Els Platts Global Energy Awards, guardons que organitza Platts com a proveïdor líder independent d’informació energètica i membre del consorci d’informació americà McGraw Hill, es van celebrar dijous a Nova York en una gala a la qual aquest directiu no va poder acudir a causa de les restriccions per la pandèmia.