Etric

Motos elèctriques: ‘electrons’ per a la ciutat

  • Les motos elèctriques podrien ser la combinació perfecta per a la mobilitat urbana per les seves qualitats i característiques.

Motos elèctriques: ‘electrons’ per a la ciutat

Vespa

2
Es llegeix en minuts

Si unim escúter i tecnologia elèctrica potser obtinguem la resposta perfecta a la mobilitat urbana. I és que aquest tipus de motos sostenibles ofereixen tota la practicitat de la carrosseria de terra pla, al costat de l’eficiència, l’estalvi i el respecte mediambiental. Aquests escúters seran ben aviat els ‘electrons’ que moguin la ciutat.

Silence S01

Ofereix molta més potència que qualsevol moto de 125 cc de gasolina, arriba fins als 100 km/h de velocitat punta autolimitada, i 100 km d’autonomia. Compta amb bateries intercanviables que es recarreguen en només 6 hores.

Vespa Elettrica

Tradició i modernitat es donen la mà en la Vespa Elettrica, ja que combina el disseny del clàssic amb una propulsió silenciosa i lliure d’emissions. Pot arribar fins a 70 km/h en la seva versió més prestacional i autonomies de 100 km.

LEM EV

La LEM EV és una de les veteranes del segment. Sota el seu xassís s’amaga un propulsor de 22 CV i les bateries que li confereixen una autonomia de 80 quilòmetres.

Motron Voltz

Aquest model ofereix gairebé 50 km d’autonomia amb una potència de 2,5 CV, que és més que suficient per moure amb agilitat els seus tot just 64 quilos. Fàcil de manejar en entorn urbà i molt lleuger.

Arena Reno S

Disseny retrofuturista. Gràcies a un motor amb 3.000 W de potència, una velocitat màxima de 95 km/h i unes eficients bateries capaces de recarregar-se en tot just 4 hores i que li atorguen una autonomia de fins a 110 quilòmetres. Ideal per moure’s per la ciutat.

Ray 7.7

Velocitat punta que supera els 150 km/h i l’autonomia és de fins a 150 km. A més, el Ray 7.7 també és el primer model que equipa un sistema de navegació.

Niu MQI GT Evo

Redissenyat per dins i per fora, és capaç de superar els 100 km/h amb un propulsor de rodet de 5 kW de potència, alimentat per dues bateries extraïbles de 72 v 26 aH. Ofereix una autonomia de fins a 85 km amb una sola càrrega.

Horwin EK3

Premiada pel seu disseny amb el Red Dot Design Award 2021, la Horwin Ek3 ofereix una autonomia de fins a 100 km i una velocitat màxima de 95 km/h.

BMW C Evolution

L’exclusivitat no està disputada amb l’eficiència, com es demostra en el cas de la BMW C Evolution, un model amb la mateixa aparença d’un esportiu i sofisticat escúter gasolina, però amb un motor elèctric al seu interior que genera pics de potència de fins a 47,5 CV, alimentat per unes bateries que li permeten rodar fins a 150 km.

Notícies relacionades

Rieju Nuuk URBAN 6

És el model d’accés a la gamma elèctrica de Rieju. Gràcies a una estreta col·laboració amb la prestigiosa firma BOSCH, compta amb un motor d’una potència màxima de 6 kW, amb bateria extraïble que permet una autonomia ni més ni menys que 120 quilòmetres. La seva velocitat màxima és 100 km/h . Es recarrega en cinc hores a la xarxa domèstica.