Inspecció de Treball

Nens treballant i adults sense contracte: multa de 730.000 euros a vuit franquícies de Condis

  • La Inspecció de Treball de la Generalitat detecta, junt amb els Mossos d’Esquadra, múltiples irregularitats a 14 supermercats i establiments d’alimentació

Nens treballant i adults sense contracte: multa de 730.000 euros a vuit franquícies de Condis

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La Inspecció de Treball de la Generalitat ha imposat una proposta de sanció de 729.370 euros a vuit franquícies de la marca d’alimentació Condis, després de detectar múltiples irregularitats en les seves pràctiques laborals. Nens treballant, adults sense contracte, absència d’alta a la Seguretat Social o cessió il·legal de treballadors són algunes de les faltes que la policia laboral dependent del Departament de Treball ha pogut detectar i acreditar després de les actuacions coordinades que va fer el juny passat, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra. Així ho ha fet públic aquest dimarts en un comunicat, en el qual també deixa constància de pràctiques de competència deslleial entre les companyies.

Les actuacions de l’autoritat laboral van tenir lloc sobre vuit societats mercantils, que entre totes gestionaven 14 establiments a la província Barcelona dedicats a l’activitat comercial.

Temes:

Ocupació