Tornarà el dilluns 15

Bizum deixarà de funcionar per als clients de Bankia durant el cap de setmana

  • Els sistemes tornaran a funcionar amb normalitat a partir del dilluns 15 de novembre, quan es comenci a operar com un banc únic

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’última fase de la integració de CaixaBank i Bankia provocarà algunes afectacions aquest cap de setmana. A partir del divendres 12 de novembre a les 15 hores, Bizum deixarà de ser operatiu per als set milions de clients de Bankia. A més, tampoc podran fer transferències i la banca digital només servirà de consulta.

Està previst que els sistemes funcionin amb normalitat a partir del dilluns 15 de novembre, quan comenci a operar com un banc únic.

De tota manera, els usuaris de Bankia hauran de descarregar l’aplicació CaixaBank Now per utilitzar els serveis de la plataforma. Per accedir-hi podran utilitzar les mateixes dades que utilitzaven a l’aplicació de l’antic banc. També hi hauran de tenir accés l’app CaixaBank Sign per autoritzar algunes operacions.

Altres afectacions

Tampoc s’actualitzarà el saldo dels comptes si es treuen diners en efectiu o si s’abona amb la targeta de crèdit. Malgrat això, els clients podran retirar diners i pagar als comerços sense problema.

Notícies relacionades

Tot i que fa mesos que CaixaBank i Bankia són el mateix banc, durant tot el mes de novembre es farà la integració tecnològica perquè els clients del banc absorbit passin a utilitzar totes les plataformes de CaixaBank.

A part dels canvis a Bizum, també es preveu que es modifiquin els codis IBAN de cada número de compte, però en aquest cas els usuaris no hauran de fer cap acció. CaixaBank s’encarregarà de fer el canvi i redirigir de forma automàtica l’antic IBAN al nou assignat.