Dues rodes

Etric: Zero S, FXE, DS

  • La firma nord-americana compta amb una completa gamma de motos elèctriques en què destaquen les versions d’11 kW que es poden conduir amb carnet A1 o de cotxe més tres anys d’experiència.

  • Són tres propostes com la Zero S per a la ciutat, Zero FXE per disfrutar a l’urbs amb estil de supermotard i Zero DS per deixar enrere l’asfalt en un moment donat.

Etric: Zero S, FXE, DS

Zero

1
Es llegeix en minuts

Zero, la firma líder en motos elèctriques a nivell mundial, renova part de la seva gamma de cara al 2022. I ho fa centrant-se, en part, en tres models disponibles en versions d’11 kW. Més concretament es tracta de l’FXE, la seva última creació presentada aquest estiu passat i que arriba per substituir l’FXS, i de les renovades S i DS, que veuran la llum al pròxim Saló EICMA de Milà i arriben amb interessants novetats com la il·luminació completa de led i un nou quadro d’instruments de TFT a tot color.

Més urbana

Notícies relacionades

Mentre que l’FXE és una moto pensada per a la ciutat però vestida amb una estètica radical, l’S és la proposta més urbana i la DS, el model ideal per espavilar-se amb facilitat sobre qualsevol terreny. La facilitat de conducció, diversió i pes limitat són clau en uns models tecnològicament avançats que compten amb diferents modes de conducció per adaptar tant l’entrega de potència com el control de tracció i la regeneració de la bateria a cada situació. De la gestió de tot això se n’encarrega el sistema Cypher II, un dels més avançats del mercat i amb connectivitat amb el telèfon mòbil per disposar d’informació tant de la moto com per configurar un mode de conducció personal.

Sense manteniment

Normalment preval la idea que les motos elèctriques són cares. Només si es pensa a curt termini ja que el desemborsament inicial pot superar el preu d’una moto convencional. No obstant, després com més quilòmetres es recorren més diners s’estalvien, al revés que una moto convencional, ja que una Zero no requereix manteniment i una moto de motor tèrmic només de posar-la en marxa ja estàs gastant diners (consum de combustible) i amb una d’elèctrica no. Aquesta és la realitat. 

Temes:

Etric