Mobilitat elèctrica

Dissabte que ve al teu quiosc el setè número d’‘Etric’, el suplement de l’electromobilitat

  • Aquest cap de setmana arriba la setena entrega del suplement mensual d’EL PERIÓDICO dedicat al món de la mobilitat sostenible i electrificada, ‘Etric’, amb una anàlisi del mercat dels microcotxes i tota la informació de producte i servei.

Dissabte que ve al teu quiosc el setè número d’‘Etric’, el suplement de l’electromobilitat
1
Es llegeix en minuts
Álex Soler
Álex Soler

Periodista

Especialista en motor, mobilitat elèctrica i indústria de l'automòbil

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’arribada fa unes setmanes del Silence S04, el microcotxe 100% elèctric de la marca catalana, obre de nou el debat sobre aquest tipus de vehicles urbans. Des de fa anys la idea de tenir un cotxe petit que es mogués amb facilitat pels carrers de les ciutats ha estat present al món de la mobilitat. Els pròxims anys, les restriccions de trànsit i el setge al cotxe convencional obriran un nou espai a la micromobilitat, on aquest tipus de vehicles poden tenir el seu espai. Analitzem algunes de les propostes, existents i les que vindran, i fem una picada d’ullet al passat (de combustió) amb models com l’Isetta.

Notícies relacionades

També en aquest número mostrem dues propostes totalment diferents al mercat de les dues rodes. D’una banda destaquem l’oferta de Zero, amb els seus models S, FXE i DS, motos elèctriques que es poden portar amb el permís B de cotxe, i de l’altra presentem l’escúter Super Soco CUmini, un ciclomotor amb un preu ajustat i moltes possibilitats.

Finalment repassem la xarxa Ionity, la proposta de recàrrega que a poc a poc es va obrint pas al nostre país, ensenyem els atributs del nou Mitsubishi Eclipse Cross, híbrid endollable, i oferim els resultats de la Morocco Solar Challenge 2021, la cursa de cotxes solars més espectacular.