Festa del ‘cor blau’

Els voluntaris de CaixaBank participen en una jornada solidària amb 4.000 persones en situació vulnerable

  • Amb motiu del Dia del Voluntari 2021 s’han reunit voluntaris, familiars i beneficiaris d’entitats socials per compartir activitats lúdiques, artístiques, culturals i mediambientals.

  • Entre les activitats realitzades destaquen visites de grups de nens a CosmoCaixa Barcelona i al planetari de Madrid, la realització en grup de trams del Camí de Santiago.

Els voluntaris de CaixaBank participen en una jornada solidària amb 4.000 persones en situació vulnerable

CAIXABANK

1
Es llegeix en minuts

Avui s’ha celebrat en 50 ciutats de tot Espanya el Dia del Voluntari 2021. L’associació de voluntaris de Caixabank, formada per més de 1.500 persones, ha participat en una jornada solidària enfocada a prop de 4.000 persones que es troben en situació de vulnerabilitat. La jornada ha reunit voluntaris, familiars i beneficiaris d’entitats socials, un total de més de 130 organitzacions d’Espanya especialitzades en el treball amb menors, persones amb discapacitat, joves estrangers no acompanyats, persones grans i altres col·lectius en situació vulnerable.

Durant la jornada s’han desenvolupat diferents activitats entorn de la inclusió social, la creativitat, l’esport i la cura del medi ambient per donar visibilitat a les seves necessitats i a la tasca de tot el teixit associatiu amb què treballen els voluntaris de CaixaBank. Les activitats s’han centrat en tres grans accions portades a terme a Barcelona, Madrid i Mallorca. També s’han desenvolupat accions a Andalusia, Castella-la Manxa, Canàries, Castella i Lleó, País Valencià, Aragó, Navarra, el País Basc, Galícia, Astúries i Cantàbria, centrant les activitats en temàtiques de reaprofitament i sostenibilitat.

CosmoCaixa i planetari

Notícies relacionades

A la capital catalana s’han concentrat més de 200 nens procedents de 10 entitats socials que visitaven el CosmoCaixa, acompanyats de 150 voluntaris.  Els participants han creat un gran arbre amb cors blaus i missatges d’esperança i superació de la pandèmia. A Madrid, la celebració s’ha dut a terme al planetari i ha comptat amb la participació de 326 nens i nenes de 10 entitats, acompanyats de 125 voluntaris. Els voluntaris han centrat els seus esforços en convertir aquesta edició del Dia del Voluntari 2021 en una gran festa de creativitat i diversió, omplint de cors blaus les principals ciutats del país.

L’Acció Social és un dels pilars del Pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de CaixaBank dins del seu model de banca socialment responsable. A més del suport a la distribució d’ajudes econòmiques de la Fundació La Caixa, Acció Social CaixaBank impulsa el voluntariat corporatiu a través del seu programa de voluntariat format per empleats en actiu de l’entitat i el seu grup, de la Fundació La Caixa, de jubilats i prejubilats de les dues organitzacions i d’amics, familiars i clients.