Transacció

Fremman aconsegueix la majoria del capital de Palex

Els venedors, Ergon i Corpfin, seguiran com a minoritaris amb el comprador i l’equip directiu

Fremman aconsegueix la majoria del capital de Palex
1
Es llegeix en minuts

Fremman ha adquirit una participació majoritària a Palex Medical a Ergon i Corpfin per un import que no s’ha donat a conèixer. Els venedors es mantindran en el capital però amb una participació minoritària juntament amb Fremman i l’equip directiu de la companyia d’equipament hospitalari.

Fundada el 1955 per la família Knuth i amb seu a Barcelona, Palex és el líder en distribució d’equipament, tecnologia i solucions hospitalàries avançades per al sector públic i privat a Espanya i Portugal. La companyia compta amb un ampli catàleg de productes amb més de 130.000 referències de més de 550 fabricants de primer nivell, principalment sota contractes en exclusivitat, que són distribuïts a més de 1.500 clients públics i privats mitjançant un model comercial capil·lar, únic en el sector.

Notícies relacionades

Després de l’anunci de l’operació, el conseller delegat de Palex, Xavier Carbonell, recorda que la companyia ha integrat més de 10 adquisicions des del 2016». Per la seva banda, Ricardo de Serdio, soci fundador i conseller delegat de Fremman, ha destacat l’èxit de l’empresa al llarg d’aquests anys.

Fundada el 2020, Fremman és una firma independent de ‘private equity’ paneuropea amb oficines a Londres, Madrid, Munic i París, i uns 30 professionals que operen com un sol equip. Palex serà la tercera inversió de Fremman el 2021, després de l’adquisició de The Natural Fruit Company i Veritas Petroleum Systems. Després de Palex, la inversió total de Fremman i els seus coinversors en aquestes tres operacions s’estima que estarà entorn dels 500 milions.

Temes:

Empreses