eWoman Business | Dones professionals

Agafar les regnes per avançar en els principals reptes de futur

El dimecres 20 d’octubre, en horari de 10.00 a 14.30 hores, se celebra l’esdeveniment ‘online’ per a la dona professional organitzat per Woman, Womenalia i Prensa Ibérica. Al llarg de la jornada, que es transmetrà en ‘streaming’, ponents de prestigi de diferents àmbits debatran sobre innovació, sostenibilitat, ciberseguretat...

Agafar les regnes per avançar en els principals reptes de futur
1
Es llegeix en minuts

Transformació és la paraula que defineix el present. El context actual exigeix noves perspectives innovadores que donin resposta a alguns dels desafiaments més importants de les últimes dècades: la revolució digital, la de la sostenibilitat, el gran repte social per la igualtat a tots els nivells...

eWoman Business és un espai en el qual aprendre, aportar, deixar fluir les idees i en la pròxima cita del 20 d’octubre (de 10.00 a 14.30 h) farà un recorregut pels principals temes vinculats al paper de la dona i el seu lideratge per aconseguir una societat més igualitària i competitiva.

eWoman Business Powered by Womenalia estarà conduït per la periodista Silvia Tomás i compta amb el patrocini de Madrid Emprende, Correus, EY Espanya, Mastercard, Naturgy, Hiscox, Armani Beauty i Toyota. Al llarg de tota la jornada i en diverses ponències i taules rodones s’abordaran temes com el paper de la dona en l’empresa, transformació i economia, sostenibilitat i energia, tecnologia i ciberseguretat, digitalització, emprenedoria i salut.

Ponents de prestigi

Es tracta d’un esdeveniment ‘online’ per a la dona professional, que uneix taules rodones, ponències magistrals i col·loquis, que representa un punt de trobada de prestigiosos ponents. Cada bloc comptarà amb professionals que són un referent en el seu sector. Entre d’altres, Marta Echarri, directora general a Espanya i Portugal de Banc N26, i Kike Sarasola, president i fundador de Room Mate Group, debatran sobre els pilars d’una economia més solidària, sostenible, equitativa i inclusiva. Pepe Bogas (Conseller delegat Endesa), Natalia Latorre (presidenta de Shell), Lara de Mesa (Global Head of Responsible Banking/ESG at Santander) i Susana Rubio (directora de Pagaments Digitals i Innovació de Mastercard Iberia) parlaran sobre sostenibilitat i el paper d’Espanya en el camí cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Per la seva banda, Azucena Hernández (CEO d’Eurocybcar i CEO de Grup Cybentia), Natalia Rodríguez (enginyera de telecomunicació especialitzada en IA, fundadora i CEO de Saturn Labs) Montserrat Peidró (directora general d’Also Cloud Espanya) i Nerea de la Fuente (directora de Subscripció Tècnica d’Hiscox), desgranaran els riscos d’un món cada vegada més tecnològic i les claus per trobar un equilibri entre tecnologia i seguretat. 

Notícies relacionades

La missió de eWoman Business és arribar a totes aquelles persones que volen arribar als seus objectius professionals i proporcionar les eines necessàries per aconseguir aquestes metes.

* Inscripcions a: www.ewoman.es/ewoman-business/inscripcion-ewoman-business/