Iniciatives

Cellnex crea una fundació per reduir la fractura digital, social i territorial

Lluís Deulofeu presidirà la nova entitat que operarà en tots els mercats on on està la companyia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’operador d’infraestructures de telecomunicacions Cellnex ha creat una fundació per contribuir a reduir les bretxes digital, social i territorial en l’àmbit de la connectivitat.

La nova Fundació Cellnex, que serà presidida per Lluís Deulofeu, centrarà els seus esforços en Espanya, tot i que més endavant es planteja estendre les seves actuacions a tots els mercats on opera la companyia.

En un comunicat, l’operador d’infraestructures de telecomunicacions ha destacat que «els principals beneficiaris seran les persones vulnerables i els territoris amb més deficiències de connectivitat».

Notícies relacionades

Deulofeu, fins al mes de gener passat viceconseller delegat de Cellnex, presidirà la fundació, que comptarà com a directora general amb Àngels Ucero, que en aquests moments és també directora de Medi Ambient, Canvi Climàtic i Gestió de Riscos de Cellnex Telecom.

Els patrons seran Tobías Martínez, conseller delegat de Cellnex; Aurora Catà, presidenta de Barcelona Global; Josep Martínez Vila, conseller delegat de Saba Infraestructuras; Rosa Piñol, abans directora de recursos de Cellnex, i Toni Brunet, director d’assumptes públics i corporatius de la companyia.

Temes:

Cellnex Empreses