Rectificació

Escrivá, sobre el seu avís sobre les pensions dels ‘baby boomers’: «No vaig tenir el meu millor dia»

  • El ministre de Seguretat Social va afirmar que els futurs pensionistes haurien d’assumir o «un petit ajust» a la seva pensió o haurien «de treballar més»

  • Patronal i sindicats van criticar en bloc el ministre, ja que aquesta part de la reforma de les pensions encara no està negociada

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +
Rosa María Sánchez

El ministre d’Inclusió i Seguretat Social, José Luís Escrivá, ha rectificat les seves paraules de dijous passat en què alertava a la generació del ‘baby boom’ que o bé treballaven més anys o bé cobrarien menys pensió. El ministre ha al·legat que «no vaig tenir el meu millor dia» i que aquestes modificacions en el sistema públic de pensions estan per negociar i delimitar amb la patronal i els sindicats. Uns agents socials que van sortir en tromba a criticar aquestes declaracions del ministre, que van qualificar, entre d’altres, de «desafortunades».

«Sent una persona que tendeix a dir que s’ha de donar certesa als pensionistes i que això és fonamental i que aquesta reforma [la firmada aquesta setmana] realment és això, he de reconèixer que ahir no vaig tenir el meu millor dia», ha dit Escrivá aquest divendres en la roda de premsa de presentació de les dades de l’atur de juny.