Turisme en època de Covid

Maroto insta els espanyols que planifiquin ja les seves vacances d’estiu

  • Confirma que els viatges de l’Imserso començaran a comercialitzar-se al setembre i podran realitzar-se a partir de l’octubre

Maroto insta els espanyols que planifiquin ja les seves vacances d’estiu
1
Es llegeix en minuts

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha fet una crida aquest divendres als espanyols que vagin planificant ja les seves vacances d’estiu, i estima que les xifres de turistes estivals seran d’aproximadament la meitat que les xifres del 2019, o fins i tot una mica millor. 

En una entrevista a La Sexta, la titular d’Indústria ha valorat que les pernoctacions en hotels al març –que aquest divendres ha publicat l’Institut Nacional d’Estadística (INE)– hagin caigut «només» el 54% quan en els mesos anteriors els descensos van ser de l’entorn del 90%. 

Viatges de l’Imserso a la tardor

Notícies relacionades

Maroto ha confirmat que els viatges de l’Imserso començaran a comercialitzar-se al setembre i podran realitzar-se a partir del mes d’octubre, amb la seguretat que dona que el col·lectiu al qual es dirigeixen estarà totalment vacunat aleshores. El Govern ja comptava amb reprendre aquests viatges a partir de la tardor.

Respecte del passaport digital per viatjar ha reiterat el compromís del Govern que està actiu a mitjans de juny però la Unió Europea continua treballant perquè aquest document sigui comú i permeti la mobilitat a tot el territori Schengen. Ha explicat que des del Ministeri estan treballant amb les agències de viatges, que des del març del 2020 no facturen ni un sol euro, per aprofitar els fons europeus i modernitzar el seu model.

Temes:

Turisme