Cancel·lació

Cisco tampoc anirà al Mobile

L’empresa de xarxes s’uneix a Ericsson, Nokia, Sony i altres companyies que han anunciat que no acudiran a l’esdeveniment per la «preocupació per la pandèmia»

mobile-world-congress-2019

mobile-world-congress-2019

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

Cisco tampoc anirà al Mobile World Congress d’aquest any. L’empresa de líder mundial en xarxes de telecomunicacions en l’àmbit mundial ha anunciat aquest dimecres que no participarà en l’esdeveniment de Barcelona d’aquest any. «Hem pres la decisió de no participar de forma presencial en el pròxim Mobile World Congress de Barcelona, a causa de la persistent preocupació per la pandèmia de Covid-19. Tot i que lamentem profundament no poder participar en persona en aquest esdeveniment com estava previst, creiem que és la decisió correcta ateses les actuals circumstàncies», ha afirmat en un breu comunicat la companyia.

Notícies relacionades

Aquesta baixa se suma al degoteig de baixes dels últims dies, que va començar amb la renúncia d’Ericsson  i va seguir amb Nokia, Sony, Facebook i Oracle i British Telecom. Tot, malgrat que l’organització, GSMA, ha reforçat les mesures de seguretat per adaptar-se a una situació en què encara cuejarà la pandèmia del coronavirus. Però cada vegada són més les companyies que han optat per restringir la mobilitat dels seus representants. De fet, GSMA, que ha convocat una edició híbrida que combina participació presencial i format virtual, ja va anunciar que esperava uns 50.000 visitants, la meitat dels habituals fins a l’edició del 2019.

El persistent anunci de cancel·lacions recorda molt al que va passar l’any passat, quan el Mobile es va cancel·lar amb grans crítiques, fins i tot de membres del Govern, per culpa de la pandèmia. LG Electronics i Ericsson van ser els primers a anunciar que no anirien a l’esdeveniment com a mesura de precaució davant la propagació del virus, ja que consideraven que no podia garantir-se la seguretat d’empleats i visitants. I durant dues setmanes seguides es va anunciar la cancel·lació de firmes com Amazon, Rakuten, Nokia, Sony, Facebook, Intel, AT&T i Vivo, que, després de l’anunci de les operadores Deutsche Telecom, Orange i British Telecom, va dinamitar la celebració de l’esdeveniment i va provocar la seva cancel·lació per part de GSMA.