Innovació

La ‘start-up’ de classes ‘online’ Preply aixeca una ronda de 29 milions d’euros

  • La firma d’origen ucraïnès té seu a Barcelona i l’espanyol és el segon idioma més demandat a la seva cartera de serveis

La ‘start-up’ de classes ‘online’ Preply aixeca una ronda de 29 milions d’euros
1
Es llegeix en minuts

La ‘start-up’ Preply, especialitzada a oferir classes particulars d’idiomes ‘online’, ha tancat formalment una nova ronda de finançament per valor de 29,5 milions d’euros. Així ho ha fet públic la companyia en un comunicat, en una operació auspiciada per diversos fons d’inversió, com l’espanyol All Iron Ventures. El confinament i el desplaçament al núvol de les classes d’idiomes expliquen que aquesta companyia, fundada a Ucraïna i amb una de les seves seus a Barcelona, hagi quadruplicat el nombre d’estudiants a l’últim exercici.

Notícies relacionades

L’objectiu de la ‘start-up’ amb aquesta ronda de finançament és doblar la seva plantilla i invertir en infraestructura per poder assimilar el ràpid ascens de la demanda previst per als pròxims anys. Actualment aquesta empresa ocupa 250 treballadors, amb seus a Kíev i Barcelona, una xarxa de 40.000 tutors autònoms i opera a 180 països de tot el món.

Els fons inversors han vist en aquest nínxol un futur immediat de gran activitat, a causa de les restriccions sobre la mobilitat presumibles a mitjà termini i els nous hàbits de consum que ha instaurat la pandèmia. Segons previsions d’un dels inversors, Owl Ventures, el mercat de l’aprenentatge d’idiomes ‘online’ mourà uns 18.000 milions d’euros a tot el món al 2024.