Desenvolupament immobiliari

Väder Partnes ven al fons DWS una torre d’oficines al 22@ per 128 milions

  • L’edifici tindrà 14 plantes i 2.500 metres quadrats de terrasses i estarà acabat el 2022

1
Es llegeix en minuts

El fons nord-americà d’inversions Värde Partners ha tancat un acord amb la gestora d’actius DWS per a la venda clau en mà de la promoció d’oficines One Parc Central, una torre situada al districte 22@ de Barcelona, per un import de 128 milions d’euros. En un comunicat, la firma ha destacat que la venda s’ha acordat a través de la societat immobiliària Dospuntos Asset Management, gestora d’actius a Espanya controlada per Värde i constituïda el 2017. El comprador ha sigut assessorat per Cushman & Wakefield.

De 23.500 metres quadrats, la torre d’oficines va començar a construir-se en el tercer trimestre del 2019 i s’espera que estigui ja finalitzada en el tercer del 2022. Aquesta promoció d’oficines «forma part del projecte de transformació urbana de Barcelona que busca establir un nou centre tecnològic i d’innovació al Poblenou», destaca la companyia venedora.

El director gerent de Värde, Héctor Serrat, ha mostrat la seva confiança en «la fortalesa» de Barcelona com a destinació per als negocis internacionals.

Dospuntos Asset Management va adquirir inicialment els terrenys l’octubre del 2017, abans d’obtenir les llicències de construcció per a un total de 53.000 metres quadrats edificables, incloent-hi usos d’oficines, residencial i residencial per a estudiants. One Parc Central tindrà 14 plantes i 2.158 metres quadrats de terrasses, amb vista al Parc Central del Poblenou i a l’avinguda Diagonal.

Tindrà també tres plantes subterrànies, amb 154 places d’aparcament per a cotxes, 133 per a motos i 122 per a bicicletes.

Construcció d’una segona torre

Notícies relacionades

La firma assegura que es preveu la construcció d’una segona torre d’oficines al costat de One Parc Central, que començarà de forma imminent, i que suposarà una superfície bruta per llogar de 23.000 metres quadrats i 190 places d’aparcament.

Dospuntos Asset Management és propietària d’altres terrenys al Sector Parc Central, on es desenvoluparan un projecte de residència per a estudiants de 7.000 metres quadrats i una promoció residencial de 2.500 metres quadrats.