Negociació

Renault España i els sindicats arriben a un preacord sobre el conveni

Han sigut necessàries onze reunions per arribar a un consens en totes les matèries tractades

Renault España i els sindicats arriben a un preacord sobre el conveni
1
Es llegeix en minuts

La Direcció de Renault España i UGT, CCOO i SCP han arribat avui a un preacord sobre el contingut del conveni col·lectiu de la companyia per al període 2021-2024, que haurà de ser ratificat en les assemblees dels diferents sindicats, segons informa EFE.

Així ho indica en una nota de premsa el Grup Renault, que informa que han sigut necessàries onze reunions per arribar a un consens en matèria de costos salarials, flexibilitat, ocupació o aspectes socials.

Notícies relacionades

La vigència del conveni, una vegada ratificat per les assemblees, serà des de l’1 de gener del 2021 fins al 31 de desembre del 2024, i la seva validesa està condicionada «a l’efectiva adjudicació» d’una sèrie de productes.

Aquests es refereixen a l’assignació d’un vehicle nou a Carrosseria Muntatge de Valladolid, addicional a l’actual CAPTUR; l’adjudicació de la família de motors HR12 per a la Factoria de Motors; l’assignació d’un total de tres vehicles de la família XHN per a la Factoria de Palència; la d’una nova caixa de velocitats híbrida per a la Factoria de Sevilla; la continuïtat de la seu de Madrid, i la continuïtat de l’activitat d’Enginyeria a Espanya.