conflicte laboral

Protesta de ‘riders’ en hora punta a BCN per exigir a Glovo millors ingressos

  • Un centenar de repartidors exigeixen un increment de tarifes i més garanties en els desplaçaments

Protesta de ‘riders’ en hora punta a BCN per exigir a Glovo millors ingressos
1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto
Gabriel Ubieto

Redactor

Especialista en Mercat laboral, empreses, pensions i les diferents derivades del món del treball

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Prop d’un centenar de repartidors de Glovo s’ha concentrat aquest divendres a la tarda davant la seu de la companyia a Barcelona per protestar per millors tarifes en els seus desplaçaments. Els ‘riders’ mobilitzats exigeixen a la plataforma digital que pagui millor cada repartiment, amb uns ingressos fixos més elevats, i que redueixi la flexibilitat de la qual disposa la plataforma per canviar les condicions d’una comanda ja assignada.

Notícies relacionades

Els repartidors de Glovo han triat una de les hores de més afluència, prèvia al repartiment dels sopars a domicili dels divendres, per protestar per unes millors condicions laborals davant les oficines de la companyia, ubicades al barri de Poblenou.

Segons expliquen fonts presents en la concentració, els ‘riders’ demanen a Glovo uns ingressos mínims per hora de treballada de vuit euros. Perquè, segons l’actual model d’autònoms, indiferentment de si la companyia els assigna o no comandes, ells han de continuar pagant la quota d’autònoms, la tarifa del telèfon mòbil i el manteniment del seu vehicle de repartiment.

Temes:

Glovo