CALENDARI LABORAL

2 de novembre del 2020: ¿on és festiu l'endemà de Tots Sants?

La Comunitat de Madrid i cinc autonomies més han traslladat la festa a avui dilluns

Barberà i Badia del Vallès, principals poblacions de Catalunya on és festiu

fiesta-todos-santos

fiesta-todos-santos

1
Es llegeix en minuts
Valerio Seoane

El dilluns 2 de novembre del 2020 és dia de festa en algunes comunitats autònomes i ciutats d’Espanya a causa que l’1 de novembre cau aquest any diumenge i, segons el calendari laboral del 2020, es tracta d’un dia festiu substituïble.

Els dies festius nacionals substituïbles permeten a una comunitat autònoma traslladar-los a altres dates més propícies per al territori. En aquesta ocasió, les zones d’Espanya on avui dilluns no es treballa són Andalusia, Aragó, Astúries, Castella i Lleó, Extremadura i la Comunitat de Madrid.

Dia Festiu a Catalunya

Notícies relacionades

Segons dades de la Generalitat, a Catalunya hi ha nou municipis que han escollit aquest dia com a no laborable. Dos d’ells, Barberà i Badia del Vallès, pertanyen a l’àrea metropolitana de Barcelona, mentre que els altres (Palou, el Montmell, Montiró, Deltebre, Sant Esteve de Palautordera, Bagà i Vilada) es reparteixen per la resta del territori.

El 6 de desembre passarà una cosa similar a la festa de Tots Sants. Aquest any, el dia de la Constitució també cau diumenge i, com a dia festiu substituïble, en determinades zones i territoris d’Espanya es traslladarà el dia festiu l’endemà.