INMOFÓRUM

Debat sobre el sector immobiliari a Barcelona, en directe

Avui se celebra la primera sessió d'aquest esdeveniment digital que té com a objectiu analitzar amb diferents experts l'estat de la vivenda a la capital catalana

inmof

inmof

1
Es llegeix en minuts
E. P.

El mercat immobiliari entrava el 2020 amb certa cautela, però amb expectatives de continuar creixent tot i que fos de manera molt lleu. No obstant, l’arribada del coronavirus va suposar una frenada brusca a l’activitat, que ha deixat el sector en una situació d’incertesa. Com que la vivenda continua sent un element clau tant per a la reactivació econòmica com per a la cohesió social, Prensa Ibérica, El Periódico de Catalunya i SIMAPRO organitzen Inmofórum, un espai ‘online’ de debat que se celebra avui dimecres 21 i el divendres 23, de 10.00 a 11.30 hores, i que es pot seguir des d’aquí via ‘streaming’.

La sessió d’avui dimecres està centrada en el sector residencial a Barcelona, i en totes aquelles mesures que s’han de posar en marxa per dinamitzar l’activitat i facilitar l’accés a la vivenda, en un context marcat per la dificultat d’accés al finançament i la incertesa econòmica. Així mateix, el lloguer adquireix en aquests temps un protagonisme destacat, ja que el sector immobiliari identifica aquesta modalitat com una oportunitat, en el que es coneix com el ‘built to rent’, és a dir, construir promocions per dedicar-les directament al lloguer.

Notícies relacionades

En la sessió d’avui, Gemma Martínez, directora adjunta d’EL PERIÓDICO DE CATALAUNYA, donarà la benvinguda amb Antonio González-Noaín, president de Planner Exhibition. A continuació es desenvoluparà un col·loqui en què participaran Pedro Soria, director comercial de Tinsa; Lluís Marsá, president d’APCE Catalunya; Susana Sandín, sòcia directora de Sandin Abogados Real Estate; i Jordi Roig, gerent de Promocions a Catalunya de Metrovacesa.

Divendres estarà dedicat a la construcció no residencial i a les oportunitats d’inversió existents a la capital catalana. El director d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, Albert Sáez, donarà pas a un col·loqui moderat per Anna Gener, CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona. Hi participaran Cristina García-Peri, sòcia sènior de Grup Azora; Juan Barba, ‘partner’ de Meridia, i Cristian Oller, ‘country manager’ a Espanya de Prologis Spain.