ajornament

L'estrena a BCN de la fira audiovisual més gran del món s'ajorna del febrer al juny

Els organitzadors de l'ISE atribueixen a la Covid i a l'«equilibri entre salut i seguretat» el canvi de dates

zentauroepp44377861 barcelona 19 07 2018  econom a   presentaci n sal n integrat180719140242

zentauroepp44377861 barcelona 19 07 2018 econom a presentaci n sal n integrat180719140242

1
Es llegeix en minuts
Agustí Sala
Agustí Sala

Redactor en cap d'Economia

Especialista en Economia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’estrena a Barcelona de la fira més gran de l’audiovisual del món, Iintegrated Systems Events (ISE), s’ha ajornat de febrer de l’any que ve, quan s’havia de celebrar, al juny com a conseqüència de la Covid-19. Aquest certamen, considerat com el Mobile (amb referència al MWC) del sector, se celebrava fins a l’any passat a Amsterdam.

«Després d’un període de consulta amb la indústria i a causa de l’impacte de la pandèmia en curs, Integrated Systems Events anuncia que la fira ISE, programada per als dies del 2 al 5 de febrer, s’ha posposat i tindrà lloc ara al juny, amb dates per confirmar, juntament amb una oferta virtual», segons una nota oficial.

A més, la fira ISE llançarà RISE Digital, un programa regular de contingut i esdeveniments de ‘networking’ que es desenvoluparà durant tot l’any i que recolzarà l’esdeveniment en viu. Segons els organitzadors, en la seva decisió ha pesat «posar en equilibri les preocupacions de salut i seguretat amb les necessitats comercials i d’interacció cara a cara».

El director de l’ISE, Mike Blackman, ha remarcat en declaracions remeses junt amb el comunicat que «la salut i seguretat del nostre equip, les empreses expositores, els socis de la indústria i els assistents són la nostra prioritat número u». 

Notícies relacionades

«Donades les comprensibles preocupacions entre totes les parts interessades amb relació al coronavirus, i la incertesa respecte a les restriccions dels viatges i els tancaments de països, concloem que no és prudent mantenir el nostre programa original», ha afegit. 

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, ha destacat «el fort compromís de l’ISE amb Barcelona. En moments tan complexos com els actuals, la decisió de posposar l’esdeveniment uns mesos per assegurar-ne la millor edició possible amb la participació internacional més gran d’empreses i visitants, serà molt positiva tant per als assistents com per a la ciutat». 

Temes:

Catalunya Fires