Empreses

L'hotelera de Globalia, Be Live, i Blue Bay Hotels estudien la seva fusió

La nova companyia sumaria prop de 100 hotels a 15 països

1
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

La divisió hotelera del grup Globalia, Be Live Hotels, i la cadena BlueBay Hotels estudien fusionar els seus projectes empresarials per crear un líder al sector amb una forta vocació d’expansió internacional, segons han informat les empreses.

Notícies relacionades

El grup resultant gestionaria un inventari de prop de 100 hotels i més de 21.000 habitacions, la majoria en categoria 4 i 5 estrelles, distribuïts a més de 15 països. A més de la presència en les principals destinacions vacacionals d’Espanya, la República Dominicana o Mèxic, el grup també comptaria amb establiments a Cuba, Portugal, el Marroc o Colòmbia, entre d’altres.

Globalia està en ple procés de transformació. La cadena va arribar a un acord el novembre amb Iberia per a la venda de la seva aerolínia Air Europa per 1.000 milions d’euros. Les dues empreses estan en converses per reestructurar l’operació després de l’arribada del coronavirus. A més, el grup de la família Hidalgo va ajornar fa un mes la fusió de les seves agències de viatges amb Barceló per la crisi de la Covid.

Temes:

Turisme