Empreses

Cepsa i Sonatrach amplien la seva aliança per explorar i produir petroli

Les dues companyies han firmat un Memoràndum d'Entesa per analitzar oportunitats de creixement

icoy32123947 torre cepsa160930183930

icoy32123947 torre cepsa160930183930

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cepsa i Sonatrach han firmat aquest dimecres un Memoràndum d’Entesa per analitzar oportunitats de creixement conjunt en l’exploració, desenvolupament i producció d’hidrocarburs a Algèria i a nivell internacional. 

Durant un acte a la seu de Sonatrach a Alger, els principals responsables de les dues companyies, Toufik Hakkar, conseller delegat de Sonatrach, i Philippe Boisseau, conseller delegat de Cepsa, han firmat aquest dimecres el Memoràndum d’Entesa (MoU) que els permetrà consolidar la seva actual aliança amb la recerca de noves oportunitats de cooperació.

Notícies relacionades

Per a Cepsa, la firma d’aquest acord amb Sonatrach representa una aliança estratègica que contínua la llarga i fructífera col·laboració de les dues companyies, de més de tres dècades, reafirmant el desig de Cepsa de continuar creixent a Algèria al costat del seu soci de referència. Per a Sonatrach, la conclusió d’aquest memoràndum confirma la seva voluntat d’enfortir la seva política d’aliances, en particular en el marc de la Llei d’activitats dels hidrocarburs, l’objectiu de la qual és augmentar les reserves d’hidrocarburs i els nivells de producció. 

En associació amb Sonatrach, Cepsa desenvolupa a Algèria de manera exitosa des de fa més de 30 anys les seves operacions en tres jaciments de petroli a la conca de Berkine: el camp de Rhourde el Krouf (RKF), primer jaciment de cru posat en funcionament per Cepsa a Algèria, Ourhoud (ORD), que va arribar a ser el segon camp més gran del país i Bir M’Sama (BMS). A més, participa en el camp de gas natural de Timimoun, al sud-oest del país. En total, els jaciments en què Cepsa participa produeixen més de 110.000 barrils diaris equivalents.

Temes:

CEPSA Energia