borsa

Almirall s'estrena a l'Ibex amb tendència alcista

La farmacèutica substitueix des d'avui Mediaset al principal indicador borsari

almirall-hq-building

almirall-hq-building

1
Es llegeix en minuts

La companyia farmacèutica Almirall s’ha estrenat a l’Ibex 35, el principal índex de la Borsa espanyola, amb una pujada superior a l’1%, que contrasta amb el to baixista del mercat.

A les 9.30 hores, els títols de l’empresa farmacèutica avançaven un 1,38%, fins a 12,45 euros. Almirall, que va debutar en borsa el 2007, substitueix des d’avui a l’Ibex 35 el grup de comunicació Mediaset, que era al selectiu des del 2005 i que passa a l’Ibex Medium Cap.

L’11 de juny, el Comitè Assessor Tècnic de l’Ibex 35, l’organisme encarregat d’establir la composició de l’índex, va decidir incorporar el selectiu a l’empresa farmacèutica en lloc de Mediaset.

Aquest és el primer canvi a l’Ibex 35 des de fa un any, quan l’operadora de telecomunicacions MásMóvil va entrar en lloc de Técnicas Reunidas.

Notícies relacionades

Almirall va debutar en borsa el 20 de juny del 2007 a un preu de 14 euros per acció i amb una valoració de 2.300 milions d’euros.

Mediaset es va incorporar a l’Ibex el 3 de gener del 2005 –amb el nom de Telecinco– juntament amb el grup constructor i immobiliari Sacyr Vallehermoso.