INICIATIVA DAVANT EL CORONAVIRUS

La Cambra llança una botiga 'online' per a la compravenda de material sanitari

La institució pretén protegir els treballadors de les empreses catalanes per a la reincorporació laboral

mercovid

mercovid

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Cambra de Barcelona ha posat en marxa una botiga ‘online’, MerCovid19.cat, per facilitar que les empreses catalanes puguin vendre i comprar material sanitari a preu de mercat per protegir els seus treballadors davant la Covid-19.

Aquesta iniciativa permetrà a les empreses catalanes adquirir equips de protecció individual (EPI) i incrementar les mesures de prevenció per reincorporar a la feina els seus empleats en les pròximes setmanes.

Tota mena de productes sanitaris

La botiga MerCovid19.cat inclou articles com ara mascaretes, tant quirúrgiques com FFP2, protectors facials, guants de làtex i gels desinfectants de mans, així com altres productes més sofisticats, per exemple termòmetres infrarojos, granotes de protecció individual i pulsioxímetres.

Notícies relacionades

La plataforma ha sigut desenvolupada en poc més d’una setmana per ZeroGrey, agència internacional especialitzada en estratègia digital i gestió del comerç electrònic, i Kooomo, que facilita la creació de botigues ‘online’ per a empreses.

La Cambra de Comerç de Barcelona ha recolzat i promocionat aquesta iniciativa per afrontar la falta de productes sanitaris.